personvernerklæring-hjemmelaget

Personvernerklæring

Alt du trenger å vite om vår personvernpolicy

Å beskytte personvernet ditt er viktig for oss!

Vi vil gjerne informere deg om tiltakene og prinsippene som brukes i databehandlingen på denne nettsiden.

Det skilles mellom tilgangsdata og personopplysninger. Ved bruk av nettsiden vår samles og lagres tilgangsdata vanligvis automatisk, mens personopplysninger kun samles inn og behandles på frivillig basis og med ditt samtykke.

Ved å godta følgende databeskyttelseserklæring godtar du at EDDYCAM samler inn, behandler og bruker dine personopplysninger i samsvar med databeskyttelseslover og følgende bestemmelser.

1. Ansvarlig instans

Hvis du ønsker å protestere mot innsamling, behandling eller bruk av dataene dine av EDDYCAM i samsvar med følgende databeskyttelsesforskrifter, enten som helhet eller for individuelle tiltak, vennligst send innsigelsen din via e-post, faks eller brev til: EDDYCAM eK


Edel Wien
Winkeler Str.54
65366 Geisenheim
Faks: +49 (0) 67 22/9 44 33 39
E-post: datenschutz@eddycam.com

2. Personopplysninger

Personopplysninger er informasjon som du kan identifiseres med. Vanligvis er dette ditt navn og adresse. Vår nettside kan generelt brukes uten å oppgi noen personopplysninger.

Personopplysninger samles inn og brukes kun på vår nettside dersom og i den grad dette er nødvendig for utførelse av de tilknyttede tjenestene. Ved å fylle ut inndatafeltene som tilbys, gir du oss automatisk ditt samtykke til å lagre, behandle og bruke dine personopplysninger. Som en del av vår kundeservice videreformidles de overførte dataene og informasjonen kun til ansatte i selskapet eller til selskaper på oppdrag fra oss som støtter oss i å svare på dine spørsmål og bekymringer. En overføring av personopplysninger til andre tredjeparter er utelukket. Det er ingen salg eller utleie av data.

Dine personopplysninger vil bli slettet dersom det ikke er noen juridiske lagringsforpliktelser og du har hevdet et krav om sletting, opplysningene ikke lenger er nødvendige for å oppfylle formålet de ble lagret for eller lagringen er utillatt av andre juridiske årsaker.

Personopplysninger samles inn i følgende områder av nettstedet vårt:

2.1 nettbutikk

Når du oppretter en konto eller legger inn en bestilling uten konto i vår nettbutikk, er det nødvendig å oppgi personopplysninger. Eventuelle kundedata blir kun samlet inn, behandlet, lagret og brukt i forbindelse med behandlingen av bestillingen. I tillegg kan disse opplysningene videreformidles til tilknyttede selskaper (f.eks. transporttjenesteleverandører) med henblikk på ordrebehandling.

2.2 Nyhetsbrev

Med ditt samtykke kan du abonnere på vårt nyhetsbrev.

2.3 Kontaktskjema

Ved bruk av kontaktskjema kreves tittel, for- og etternavn, e-postadresse og en melding. Dataene som samles inn brukes utelukkende til kommunikasjonsformål og sendes til vår kundeservice som en ukryptert e-post.

2.4 Bruk av bloggfunksjonen

Du kan komme med offentlige kommentarer på bloggen vår, hvor vi publiserer ulike artikler om emner relatert til produktene våre. Kommentaren din vil bli publisert sammen med innlegget med ditt angitte brukernavn. Vi anbefaler å bruke et pseudonym i stedet for det virkelige navnet ditt. Det er nødvendig å oppgi brukernavn og e-postadresse, all annen informasjon er frivillig. Legger du igjen en kommentar, vil vi fortsette å lagre IP-adressen din, som vi sletter etter en uke. Lagringen er nødvendig for at vi skal kunne forsvare oss mot ansvarskrav ved en eventuell publisering av ulovlig innhold. Vi trenger e-postadressen din slik at vi kan kontakte deg dersom en tredjepart skulle protestere mot at kommentaren din er ulovlig. Rettsgrunnlaget er artikkel 6 paragraf 1 setning 1 lit b og f GDPR. Kommentarer vurderes ikke før publisering. Vi forbeholder oss retten til å slette kommentarer hvis tredjeparter hevder at de er ulovlige.

3. kjeks

Å godta informasjonskapsler er ikke et krav for å besøke nettstedet vårt. Vi vil imidlertid påpeke at hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene på denne nettsiden i sin fulle grad.

Informasjonskapsler er små filer som lagres på harddisken din av nettleseren din og som inneholder visse innstillinger og data som skal utveksles med nettstedet vårt. Det skilles mellom to typer informasjonskapsler:
Øktinformasjonskapsler er aktive fra første gang du besøker en side på nettstedet vårt til du lukker nettleseren. Permanente eller midlertidige informasjonskapsler lagres på harddisken din i lengre tid eller på ubestemt tid.

Informasjonskapsler brukes på nettstedet vårt på blant annet følgende områder:

  • Bruker
  • Bestill forhåndsbestilling
  • språk

Du kan forhindre lagring av informasjonskapsler ved å justere nettleserinnstillingene dine tilsvarende. Hvordan dette fungerer i detalj finner du i bruksanvisningen til nettleseren din.

4. Nettstatistikk

4.1 Loggfiler

Hver gang du får tilgang til innholdet på nettstedet vårt, lagres tilgangsdata om denne prosessen automatisk i en loggfil på vår leverandørs server.
Hver post består av:

  • IP-adressen til datamaskinen din
  • Portnummer som brukes av nettleseren din for å få tilgang til denne nettsiden
  • adressen til den siste siden du besøkte der du fulgte en lenke til gjeldende side (referanse-URL)
  • Navn på nettleserprogramvaren (navn, versjonsnummer, språksett, operativsystem som brukes)
  • Liste over filtyper som godtas av nettleseren
  • I tillegg kan nettleseren også gi informasjon om hvilke tegnsett den forstår
  • Nøyaktig tidsstempel for tilgang til denne siden

De lagrede tilgangsdataene evalueres utelukkende for statistiske formål og for å forbedre netttilbudet. Et oppdrag til en bestemt person finner ikke sted og er ikke mulig for oss. Dataene vil bli behandlet konfidensielt, ikke gitt videre til tredjeparter og ikke slått sammen med andre datakilder.

4.2Google Analytics

Denne nettsiden bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste levert av Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruker såkalte «cookies», tekstfiler som lagres på din datamaskin og muliggjør en analyse av din bruk av nettsiden. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av denne nettsiden, overføres vanligvis til en Google-server i USA og lagres der. Hvis IP-anonymisering er aktivert på denne nettsiden, vil IP-adressen din på forhånd bli forkortet av Google i EU-medlemsstater eller i andre kontraherende stater i avtalen om det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Bare i unntakstilfeller vil hele IP-adressen bli sendt til en Google-server i USA og forkortet der. På vegne av operatøren av denne nettsiden vil Google bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettstedet, for å sammenstille rapporter om nettstedsaktivitet og for å tilby andre tjenester knyttet til nettstedsaktivitet og internettbruk til nettstedoperatøren. IP-adressen som overføres av nettleseren din som en del av Google Analytics, vil ikke bli slått sammen med andre Google-data. Du kan forhindre lagring av informasjonskapsler ved å stille inn nettleserprogramvaren din tilsvarende; Vi vil imidlertid påpeke for deg at i dette tilfellet kan du ikke bruke alle funksjonene på denne nettsiden i sin helhet. Du kan også hindre Google i å samle inn dataene generert av informasjonskapselen og relatert til din bruk av nettstedet (inkludert IP-adressen din) og fra å behandle disse dataene av Google ved å laste ned og installere nettleserplugin-modulen som er tilgjengelig under følgende lenke: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Denne nettsiden bruker Google Analytics IP-anonymiseringsfunksjon. Sammen med en inngått kontrakt for bestillingsdatabehandling med Google og din mulighet til å installere nettlesertillegget for å deaktivere Google Analytics, overholdes gjeldende krav fra de tyske databeskyttelsesmyndighetene for databeskyttelseskompatibel bruk av Google Analytics.

For mer informasjon se https://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html (generell informasjon om Google Analytics og databeskyttelse).

5. Plugins for Facebook, Twitter og sosiale medier

I stedet for plugins for sosiale medier, setter vi kun lenker til de tilsvarende delingssidene til leverandørene av sosiale medier. Data blir ikke på noe tidspunkt utvekslet eller lagret med leverandørene.

6. Rett til informasjon

Du har rett til når som helst, på forespørsel og gratis, å motta informasjon om dataene som er lagret om deg, dets opprinnelse og mottaker, samt formålet med lagring. Du kan også når som helst trekke tilbake samtykket ditt til lagring av personopplysninger. Du har også rett til å få lagret data endret, blokkert eller slettet. Ta i så fall kontakt med vårt ansvarlige kontor som er angitt ovenfor.

7. Lenker til eksterne nettsteder

Vår nettside inneholder lenker til eksterne nettsider. Vi har imidlertid ingen innflytelse på overholdelse av databeskyttelsesforskriftene fra deres operatører. Som leverandør er vi ansvarlige for vårt eget innhold i henhold til generelle lover. Her må det skilles mellom innholdet vårt og innholdet til andre leverandører som vi lenker til. Vi påtar oss intet ansvar for tredjepartsinnhold som er gjort tilgjengelig for bruk via passende lenker. Leverandøren av siden som det ble henvist til er ene og alene ansvarlig for ulovlig, uriktig eller ufullstendig innhold og skade som følge av bruk eller ikke-bruk av denne informasjonen.

Har du spørsmål eller forespørsler?

Din tillit er viktig for oss.

Vi vil derfor til enhver tid svare på dine spørsmål om behandlingen av dine personopplysninger. Andre forslag om emnet databeskyttelse er også svært viktige for oss og alltid velkomne. Hvis du har spørsmål som denne databeskyttelseserklæringen ikke kunne svare på, eller hvis du ønsker mer detaljert informasjon om et punkt, hjelper vi deg gjerne. I dette tilfellet er det bare å kontakte oss ved å bruke kontaktskjemaet eller adressen oppgitt.

Shopping