Personvernerklæring

Beskyttelsen av personvernet ditt er viktig for oss, og derfor vil vi informere deg om hvilke tiltak og prinsipper som brukes i databehandlingen av dette nettstedet.

Her skilles det mellom tilgangsdata og personopplysninger. Tilgangsdata samles og lagres automatisk når du bruker nettstedet vårt generelt, mens personopplysninger bare lagres og behandles på frivillig basis og med din tillatelse.

Ved å godta følgende databeskyttelseserklæring samtykker du i at EDDYCAM samler inn, behandler og bruker dine personopplysninger i samsvar med databeskyttelseslovene og følgende bestemmelser.

1. Ansvarlig instans

Hvis du vil protestere mot innsamling, behandling eller bruk av dataene dine av EDDYCAM i samsvar med følgende databeskyttelsesbestemmelser i sin helhet eller for individuelle tiltak, vennligst send innsigelsen via e -post, faks eller brev til:

EDDYCAM eK
Edel Wien
Winkeler Str.54
65366 Geisenheim
Faks: +49 (0) 67 22/9 44 33 39
E -post: datenschutz@eddycam.com

2. Personopplysninger

Personopplysninger er informasjon som gjør at du kan identifiseres. Vanligvis er dette navnet og adressen din. I prinsippet kan nettstedet vårt brukes uten å avsløre personopplysninger.

Personopplysninger samles og brukes bare på nettstedet vårt hvis og i den grad det er nødvendig for utførelsen av de tilknyttede tjenestene. Ved å fylle ut feltene som tilbys, gir du oss automatisk tillatelse til å lagre, behandle og bruke dine personlige data. Som en del av vår kundeservice vil de overførte dataene og informasjonen bare bli videresendt til selskapets ansatte eller til selskaper som er engasjert av oss som støtter oss i å svare på spørsmål og bekymringer. En overføring av personopplysninger til andre tredjeparter er utelukket. Det er ikke salg eller utleie av data.

Dine personopplysninger vil bli slettet med mindre det er lovfestede krav til oppbevaring og hvis du har gjort krav på sletting, hvis dataene ikke lenger er påkrevd for å oppfylle formålet de ble lagret for, eller hvis lagringen ikke er tillatelig av andre juridiske årsaker.

Personopplysninger samles inn på følgende områder på nettstedet vårt:

2.1 nettbutikk

Når du oppretter en konto eller legger inn en bestilling uten en konto i vår nettbutikk, er det nødvendig å angi personlige data. Eventuelle kundedata samles, behandles, lagres og brukes bare i forbindelse med behandlingen av bestillingen. Videre kan disse dataene videreformidles til tilknyttede selskaper (f.eks. Transporttjenesteleverandører) for å behandle ordre.

2.2 Nyhetsbrev

Med ditt samtykke kan du abonnere på vårt nyhetsbrev.

2.3 kontaktskjema

Hvis du bruker kontaktskjemaet, kreves tittel, fornavn og etternavn, e -postadresse og melding. Dataene som samles inn brukes utelukkende til kommunikasjon og sendes til vår kundeservice som en ukryptert e -post.

2.4 Bruk av bloggfunksjonen

Du kan komme med offentlige kommentarer på bloggen vår, der vi publiserer forskjellige artikler om emner knyttet til produktene våre. Kommentaren din blir publisert sammen med innlegget med det spesifiserte brukernavnet ditt. Vi anbefaler å bruke et pseudonym i stedet for ditt virkelige navn. Spesifikasjon av brukernavn og e -postadresse er nødvendig, all annen informasjon er frivillig. Hvis du legger igjen en kommentar, fortsetter vi å lagre IP -adressen din, som vi sletter etter en uke. Lagringen er nødvendig for oss for å kunne forsvare oss mot ansvarskrav i tilfeller av mulig publisering av ulovlig innhold. Vi trenger din e -postadresse for å kunne kontakte deg hvis en tredjepart skulle protestere mot kommentaren din som ulovlig. Det juridiske grunnlaget er artikkel 6 (1) setning 1 lit. b og f GDPR. Kommentarer sjekkes ikke før publisering. Vi forbeholder oss retten til å slette kommentarer hvis tredjeparter klager over at de er ulovlige.

3. kjeks

Å godta informasjonskapsler er ikke en forutsetning for å besøke nettstedet vårt. Vi vil imidlertid påpeke at hvis du deaktiverer informasjonskapsler, kan det hende du ikke kan bruke alle funksjonene på dette nettstedet i sin helhet.

Informasjonskapsler er små filer som lagres på harddisken din av nettleseren din og inneholder visse innstillinger og data for utveksling med nettstedet vårt. Det skilles mellom to typer informasjonskapsler:
Økt -informasjonskapsler er aktive fra første gang du besøker en side på nettstedet vårt til du lukker nettleseren din. Permanente eller midlertidige informasjonskapsler lagres på harddisken din i en lengre periode eller på ubestemt tid.

Informasjonskapsler brukes på nettstedet vårt blant annet på følgende områder:

  • konto
  • Bestill forhåndsbestilling
  • Språkvalg

Du kan forhindre at informasjonskapsler lagres ved å justere nettleserinnstillingene deretter. Se bruksanvisningen for nettleseren din for å finne ut hvordan dette fungerer i detalj.

4. Nettstatistikk

4.1 Loggfiler

Hver gang du får tilgang til innholdet på nettstedet vårt, lagres tilgangsdata om denne prosessen automatisk i en loggfil på vår leverandørs server.
Hver datapost består av:

  • IP -adressen til datamaskinen din
  • Portnummer som brukes av nettleseren din for å få tilgang til dette nettstedet
  • adressen til siden du sist besøkte, hvorfra du fulgte en lenke til den nåværende siden (henviser -URL)
  • Navn på nettleserprogramvaren (navn, versjonsnummer, angitt språk, operativsystem som brukes)
  • Liste over filtyper som godtas av nettleseren
  • I tillegg kan nettleseren også gi informasjon om tegnsettene den forstår
  • Det eksakte tidsstempelet for når denne siden ble åpnet

De lagrede tilgangsdataene evalueres utelukkende for statistiske formål og for å forbedre online -tilbudet. En oppgave til en bestemt person finner ikke sted og er ikke mulig for oss. Dataene vil bli behandlet konfidensielt, ikke videreformidlet til tredjeparter og ikke slått sammen med andre datakilder.

4.2Google Analytics

Dette nettstedet bruker Google Analytics, en nettanalysetjeneste fra Google Inc. ("Google"). Google Analytics bruker såkalte "informasjonskapsler", tekstfiler som er lagret på datamaskinen din og som gjør det mulig å analysere bruken av nettstedet. Informasjonen som genereres av informasjonskapselen om din bruk av dette nettstedet, blir vanligvis overført til en Google -server i USA og lagret der. Hvis IP -anonymisering er aktivert på dette nettstedet, vil din IP -adresse på forhånd bli forkortet av Google i medlemslandene i EU eller i andre kontraherende stater i avtalen om Det europeiske økonomiske samarbeidsområdet. Den fulle IP -adressen vil bare bli sendt til en Google -server i USA og forkortet der i unntakstilfeller. På vegne av operatøren av dette nettstedet vil Google bruke denne informasjonen til å evaluere din bruk av nettstedet, for å lage rapporter om nettstedaktivitet og for å tilby nettstedsoperatøren andre tjenester knyttet til nettstedaktivitet og internettbruk. IP -adressen som overføres av nettleseren din som en del av Google Analytics, blir ikke slått sammen med andre Google -data. Du kan forhindre lagring av informasjonskapsler ved å angi nettleserprogramvaren tilsvarende; Vi vil imidlertid påpeke at du i dette tilfellet ikke kan bruke alle funksjonene på dette nettstedet i sin fulle grad. Du kan også forhindre Google i å samle inn dataene som genereres av informasjonskapselen og som er knyttet til din bruk av nettstedet (inkludert din IP-adresse) og fra å behandle disse dataene ved å laste ned nettleserprogrammet som er tilgjengelig under følgende lenke og installere: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de.

Dette nettstedet bruker IP -anonymiseringsfunksjonen til Google Analytics. Sammen med en inngått kontrakt for ordredatabehandling med Google samt din mulighet til å installere nettlesertillegget for å deaktivere Google Analytics, overholdes de gjeldende kravene til de tyske databeskyttelsesmyndighetene for databeskyttelsesmessig bruk av Google Analytics. .

For mer informasjon, se https://www.google.com/intl/de/analytics/privacyoverview.html (generell informasjon om Google Analytics og databeskyttelse).

5. Plugins for Facebook, Twitter og sosiale medier

I stedet for plugins for sosiale medier setter vi bare lenker til de tilsvarende delingssidene til leverandørene av sosiale medier. På ingen tid vil data bli utvekslet eller lagret med leverandørene.

6. Rett til informasjon

Du har rett til når som helst, på forespørsel og gratis, å motta informasjon om dataene som er lagret om deg, dets opprinnelse og mottaker, samt formålet med lagring. Du kan også når som helst trekke tilbake samtykket ditt til lagring av personopplysninger. Du har også rett til å få lagret data endret, blokkert eller slettet. Ta i så fall kontakt med vårt ansvarlige kontor som er angitt ovenfor.

7. Lenker til eksterne nettsteder

Nettstedet vårt inneholder lenker til eksterne nettsteder. Vi har imidlertid ingen innflytelse på overholdelse av databeskyttelsesforskriftene fra deres operatører. Som leverandør er vi ansvarlig for vårt eget innhold i samsvar med generelle lover. Her må det skilles mellom innholdet vårt og innholdet fra andre leverandører som vi er knyttet til. Vi påtar oss intet ansvar for tredjepartsinnhold som er gjort tilgjengelig for bruk via tilsvarende lenker. Leverandøren av nettstedet det refereres til, er eneansvarlig for ulovlig, feil eller ufullstendig innhold samt skade som følge av bruk eller ikke-bruk av denne informasjonen.

Har du spørsmål eller forespørsler?

Din tillit er viktig for oss. Vi vil derfor når som helst svare på dine spørsmål om behandlingen av dine personopplysninger. Ytterligere forslag om databeskyttelse er også svært viktige for oss og er velkomne når som helst. Hvis du har spørsmål som denne databeskyttelseserklæringen ikke kunne svare på, eller hvis du ønsker mer detaljert informasjon om et bestemt punkt, hjelper vi deg gjerne. I dette tilfellet kan du bare kontakte oss ved hjelp av kontaktskjemaet eller adressen du har oppgitt.